Üniversite Tanıtım Fuarı

Özel Jale Tezer Fen ve Anadolu Lisesi ORAN kampüste 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Üniversite Tanıtım Fuarı gerçekleştirildi. Fuar'a Ankara'dan İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, TED Üniversitesi,Atılım Üniversitesi, Ankara Medipol Üniversitesi, Lokman Hekim Üniversitesi; İstanbul'dan Yeditepe Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Aydın Üniversitesi; Kıbrıs'tan Yakın Doğu ve Doğu Akdeniz Üniversitelerinin temsilcileri katıldı. ELT, PISA gibi yurt dışı eğitim danışmanlıklarının da katıldığı fuarda öğrenciler yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğretim programlarına yönelik detaylı bilgi alma fırsatı buldular. Öğrencilerimize hedef belirleme, kariyer planlama konusunda rehberlik eden üniversite temsilcilerine iş birlikleri için teşekkür ederiz.